Terim’den ilginç çıkış: Ben de buna kızıyorum!

Süper Lig’de hafta sonu Sivas deplasmanına sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrılan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından başkan Mustafa Cengiz ve kurmaylarıyla görüştü. Sosyal medyaya düşen ve “tartışıyorlar” yorumu yapılan görüntülerde İmparator’un serzenişi dikkat çekmişti.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da hafta sonu deplasmanda oynnılan Sivasspor maçından sonra Fatih Terim, başkan Mustafa Cengiz ve başkan yardımcısı Yusuf Günay arasındaki hararetli konuşmanın yaşandığı bir video ortaya çıktı. Burada her ne kadar Terim’ in yönetimle tartıştığı iddia edilse de, tecrübeli hocanın ilk yarıda farkı açamadıkları için takımına kızdığı belirlendi. Videoda teknik direktör Fatih Terim’in, Onu atsak 3-1 yapacaktık. Ben buna kızıyorum dediği duyuluyor.

Fatih Terim maç sonu yaptığı basın toplantısında, "Oyun kalitemizde ilk yarıya ayrı bir parantez açmak lazım. Açıkası 1-4 1-5 girebilirdik ilk yarıya. Onun iyi irdelenmesi lazım, çok önemli bir şey benim için, herkes için de öyle olmalı. Sivasspor evinde önemli bir takım ama 10 dakikayı ve golü bir kenara koyarsak oyun kalitesi, kontrolü elinde bulundurma gibi şeyler düşüncemize uygundu ama sonuç istediğimiz gibi olmadı. Hak etmediğimiz bir sonuç olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0