Mert Hakan Yandaş’ın sözleşme detayları belli oldu!

Süper Lig’de üstüste üçüncü şampiyonluğunu kovalayan Galatasaray aynı zamanda gelecek sezonun transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mert Hakan Yandaş ile uzun süredir görüşen yönetimin, 25 yalındaki oyuncuya önerdiği sözleşmenin detayları ortaya çıktı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; bu sezon gösterdiği performansla lige damgasını vuran Mert Hakan Yandaş'ın önümüzdeki yıldan itibaren Galatasaray forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Genç futbolcunun Galatasaray'la yaptığı ön sözleşmenin detaylarının ortaya çıktığı iddia edildi. Futbolcularına Haziran-Temmuz hariç 10 ay düzenli maaş yatıran sarı-kırmızılı kulüp, 25 yaşındaki on numaraya 7 milyon TL garanti ücret ödeyecek. Galatasaray bonservisi elinde gelecek olan yıldız oyuncuya ayrıca imza parası da verecek. İddiaya göre, Sivasspor’dan yıllık 700 bin TL kazanan 25 yaşındaki oyuncuyu Cimbom, aylık 700 bin TL artı imza parası teklifi ile ikna etti. Yıldız futbolcu kendisine gelen tüm teklifleri reddedip Aslan oldu. 25 yaşındaki futbolcunun Demir Grup Sivasspor ile olan sözleşmesi Haziran 2020'de sona erecek.

Mert Hakan Yandaş bu sezon Demir Grup Sivasspor formasını toplamda 29 kez giyerken 10 gol 4 asist yaptı. Demir Grup Sivasspor-Galatasaray maçı öncesi bu iddiaların ortaya atılması genç oyuncuyu bir hayli sinirlendirmişti. Mert Hakan Yandaş yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a transferim hakkında çıkanlar üzücü şeyler... Profesyonel insanlarız, sezon sonu gelince olabilir ama ben Sivasspor arması taşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0