Marcao yerine Donk!

Luyindama’nın sakatlığı sebebiyle savunmanın merkezinde görev yapan Ryan Donk gösterdiği başarılı performansla dikkat çekerken, attığı gollerle de takımına yardımcı oluyor. Teknik direktör Fatih Terim’in jokeri konumunda olan 33 yaşındaki oyuncu derbide de önemli bir rol oynayacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da derbide savunmadan oyun kurucu görevi değişiyor. Galatasaray’ın savunma hattındaki oyun kurucu rolünü, geldiği günden bu yana Marcao üstleniyor. Ancak Terim, sürekli baskı yiyen Brezilyalı futbolcunun yerine, Donk’un rakip yarı sahaya topla yapacağı sürpriz çıkışlarla, Beşiktaş’ın savunma dengesini bozmaya hazırlanıyor. Son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken Hollandalı futbolcu, özellikle duran toplarda takımın en önemli kozu olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0