Ömer ekstra mesaide!

Bu sezon gösterdiği performansla takımın X-Faktörü olmayı başaran ve orta saha performansıyla teknik heyetin yüzünü güldüren Ömer Bayram ekstra çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Sezon başında takımdan ayrılması gündemde olan ancak son anda takımda kalan Ömer, milli formaya da göz kırpıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da sezonun asist kralı Ömer Bayram, hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş derbisini de boş geçmemeye kararlı.. Rakip yarı sahadaki her duran topu büyük bir tehlike haline getiren ve arkadaşlarına servisler yapan tecrübeli futbolcu, idmanlardan sonra ekstra vuruş çalışmaları yaparak tekniğini geliştirmeye çabalıyor. Son taktik antrenmanda da Ömer Bayram’ın kullandığı duran toplar üzerine çeşitli organizasyonlar denendiği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0