Yenilmez Armada’dan ortak bildiri!

Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonda dördüncü sırada yer alan Galatasaray Doğa Sigorta’da oyuncular, tüm dünya gündeminde yer alan koronavirüs salgını için ortak bildiride bulundu. Sporcu sağlığı açısından maçların ertelenmesi gerektiğini belirten Yenilmez Armada oyuncuları, seyircisiz oynama kararını anlamsız bulduklarını açıkladı. Oyuncuların ortak bildirisi şu şekilde.. 

Galatasaray oyuncuları olarak son günlerde ve haftalarda bu acımasız virüs sebebiyle sevdiklerini kaybedenlere taziyelerimizi iletiyoruz. Ayrıca virüsü kendisi yaşayan ya da yakınlarıyla temas eden herkese acil şifa dileklerimizi yolluyoruz. Türk hükumetinin şimdiye kadar virüsün bulaşmaması yönünde aldığı tedbirleri takdir ettiğimizi söylemekle beraber maçların seyircisiz oynanacak olmasına rağmen hala devam ettirilmesini epey tuhaf bulduk. Acil tavır alınmayan komşu ülkelerde vakaların nasıl çabucak sivrildiğini gördük ve şimdi acil tavır alınması gerektiğine inanıyoruz. Oynamak için her ne kadar sabırsızlansak da ardımızda herhangi bir risk olmadığından emin olmak istiyoruz. Umuyoruz ki, bu ricalarımız karar merciilerinin kalplerine ulaşır.

Galatasaray'daki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0