Muslera maaşını şehit ailelerine bağışlıyor!

fernando muslera türkiye
Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği'ni baştan sona üstün oynadığı karşılaşma sonucunda 3-0 yenerken müsabakada İblid'de şehit olan kahraman askerlerimiz de anıldı. Takım kaptanımız Fernando Muslera da herkese örnek olacak bir harekete imza attı. Uruguaylı file bekçisi bu ayki maaşını şehit ailelerine bağışladı. 

Galatasaray, Gençlerbirliği'ni 3-0 yenerek üst üste 8. galibiyetini alırken müsabakada maç öncesi yapılan anonslarla, tezahüratlarla İblid'deki hain saldırı sonucunda şehit olan kahraman askerlerimiz de unutulmadı. Galatasaray'da Ryan Donk attığı golün ardından asker selamı verirken sarı-kırmızılı camia tek ses bir şekilde kahraman askerlerimizi andı. 


Sporx'in haberine göre; Uzun yıllardır Galatasaray forması giyen ve taraflı-tarafsız herkesin sevgisini toplayan Fernando Muslera da herkese örnek olacak bir harekete imza attı. Yaklaşık 10 senedir ülkemizde futbol hayatını sürdüren ve karakteriyle ülkedeki herkesin saygısını kazanan Fernando Muslera, bu ayki maaşını şehit ailelerine bağışlama kararı aldı. Muslera'nın bağışlayacağı tutar, 375 bin euro (2.5 milyon TL) olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0