Ömer'den orta Donk'tan gol!

ryan donk-ömer bayram
Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği'ni baştan sona üstün oynadığı karşılaşma sonucunda 3-0 yenerken Ryan Donk bu haftayı da boş geçmedi. Hollandalı yıldız ilk golü atarken asistiyse yine Ömer Bayram yaptı. 

Galatasaray'da geçtiğimiz hafta derbide takıma eşitliği getiren golü kaydeden Ryan Donk, bu hafta da Gençlerbirliği karşılaşmasında takımı öne geçiren golü kaydetti. Donk bu sezon ligdeki 3. golünü atarken asistler ise Ömer Bayram'dan geldi. 

Cimbom'da bu yıl X-Faktör olan ve ligde 10 asist üreterek en çok asist yapan isim olan Ömer Bayram'ın Ryan Donk ile uyumu dikkat çekiyor. 28 yaşındaki futbolcu Donk'un ligde attığı 3 golde de asisti yapan isim oldu. İki oyuncunun da Hollanda'dan yetişmiş olması uyumu arttıran faktör konumunda yer alıyor. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0