Muslera özel çalışmalarına devam edecek!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Türkiye'de spor müsabakaları geçici bir süreliğine ertelenirken, Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncularına verdiği izin sırasında formdan düşmemeleri için özel bir program verdi. Bireysel olarak çalışmalarını sürdürecek isimler arasında en çok sezonun en formda ismi Fernando Muslera'nın liglere verilen bu aradan etkilenip, etkilenmeyeceği merak edilmişti..

Radyospor'da yer alan habere göre; Süper Lig'in ertelenmesiyle Galatasaray’da da teknik heyet tüm futbolcuları evde yapacakları özel antrenman programı vermişti. Hem kardiyo hem de kalecilere özel geliştirilen aletleri evinde de bulunduran Fernando Muslera, özel kaleci aletleriyle iki hafta boyunca çalışmalarını yapacak. Teknolojik metotları benimseyen ve özellikle bu seneki performansında reaksiyon ışıklarının büyük katkısı olan Uruguaylı file bekçisi yine aynı metotlarla çalışmalarını yapacak.

Fernando Muslera bu sezon ligde forma giydiği 25 karşılaşmada kalesini 12 kez gole kapatmayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0