Muslera ve Falcao'ya erteleme!

Dünya Kupası elemeleri kapsamında Güney Amerika'da oynanılacak olan karşılaşmaların iptal edilmesi bekleniyor. FIFA tarafından daha önce Asya ülkelerindeki eleme maçları ileri bir tarihe ertelendiği açıklanırken, Güney Amerika ülke federasyonlarının koronavirüs salgını nedeniyle FIFA'ya başvurduğu ortaya çıktı.

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde forma giyen yıldız isimlere sahip olan Güney Amerika ülke federasyonları, koronavirüs salgını doğrultusunda yaşanabilecek tehditlerin önüne geçmek için FIFA'ya başvuruda bulundu. Eleme maçlarının ertelenmesi yönünde başvuruda bulunan Güney Amerika ülkelerinin bu talebine olumlu cevap verilmesi beklenirken, Arjantin ülke çapında gerçekleştirilecek tüm spor faaliyetlerinin ertelendiğini açıkladı.

Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera ve takımın yıldız ismi Radamel Falcao'nun eleme maçları kapsamında ülkelerinin milli takımlarından davet alması bekleniyordu. Bu sayede liglere verilecek arada Türkiye'de kalacak olan yıldız oyuncu, yorucu uçak yolculuğunu da yapmamış olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0