EuroLeague ve NBA'de sezon askıya alındı!

Turkish Airlines EuroLeague
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü insan hayatını tehdit ederken spor organizasyonları da bir bir iptal ediliyor. Dün gece önce NBA sezonu askıya alırken bugün de Turkish Airlines EuroLeague sezonu askıya aldı. 

NBA'de dün gece Oklahoma City Thunder – Utah Jazz maçı öncesi yapılan testlerde Jazz'in yıldız ismi Rudy Gobert'e koronavirüs teşhisi konulmuş ve bunun üzerine iki takım karantina altına alırnırken, NBA yönetimi vakit kaybetmeden ligde sezonun askıya alındığını duyurdu. 

Dün gece yaşanan bu şok gelişmenin ardından bugün gözler EuroLeague yönetimine çevrilmişti. EuroLeague'de Oyuncular Birliği ligin askıya alınmasını talep ederken organizasyon yaptığı toplantının ardından Turkish Airlines EuroLeague ve 7DAYS EuroCup’ta maçlara süresi olarak ara verildiğini duyurdu. 

Basketbol gündemindeki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0