ÖZEL HABER | Yenilmez Armada'da maaş problemi!

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 22.haftası geride kalırken, puan durumunda 4.sırada yer alan Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımında maaş krizi yaşanıyor. Ertuğrul Erdoğan yönetimindeki Yenilmez Armada ligde son olarak Darüşşafaka Basketbol karşısında sahadan farklı galip ayrılırken, yaklaşık 2.5 aydır oyuncuların maaşlarının ödenmediği ve oyuncuların bugün antrenmana çıkmadığı ortaya çıktı! 

Basketbol Süper Ligi'nde hafta sonu evinde Pınar Karşıyaka'yı ağırlayacak olan Galatasaray Doğa Sigorta'da bugün sürpriz bir gelişme yaşandı. Eurocup'a son 16 turunda veda eden ve yoluna Basketbol Süper Ligi'nde devam eden Galatasaray Doğa Sigorta'da oyuncuların maaşlarının yaklaşık 2.5 aydır ödenmediği ortaya çıkarken, bugün gerçekleştirilecek olan antrenman öncesinde oyunculardan flaş bir hamle geldi. Ligde oynadığı son 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak 4.sırada yer alan Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri bugün gerçekleştirilecek olan antrenmana maaşlarının ödenmemesini gerekçe göstererek çıkmadı. 

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Galatasaray'da basketboldan sorumlu yöneticilerin harekete geçerek oyuncularla görüşeceği ve geçmiş dönemden kalan maaşların kısa bir süre içerisinde yatırılarak, takım içi huzurun sağlanması bekleniyor. 
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0