Pietro Aradori: Galatasaray'da durum felaketti!

Pietro Aradori
Galatasaray'ın eski oyuncularından olan ve 2014-2015 sezonunda kısa bir süre sarı-kırmızılı formayı giyen İtalyan basketbolcu Pietro Aradori, ülkesinde Alberto Banzola‘ya açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan ayrılmanın en doğru kararı olduğunu söyleyen Aradori, İstanbul'uysa övdü.

Pietro Aradori'nin açıklamaları şu şekilde: 
Kariyerimde aldığım her kararı yine yapardım. En doğru kararım Madrid’e gitmekti. Aralık ayında Galatasaray’da durum felaketti ve kimseye ödeme yapılmıyordu. Öyle yaz dönemindeki gibi bir vakit de yoktu. Az vakit vardı ve yine takım konusunda hata yapmak olmayacaktı. Belki Venezia gibi formdaki bir takımda sezona dönüp play-offlarda takıma katılmazdım gerçi. Zaten kendisini göstermiş bir takıma Mayıs ayında gittim. Ancak o dönemde dünyanın en güzel şehirlerinden bazılarını dolaştım.

İstanbul kendine has bir şehir. %98 Asya ama %2 New York gibi. Madrid, bize daha yakın. Yemekleri de bize yakın saatlerde yiyorlar. Venedik ise yaşanacak yerden çok turistik bir şehir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0