Oyuncular her gün rapor veriyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'de ligler ertelenirken, Galatasaray'da oyuncular evden çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim'in koronavirüs nedeniyle gözetim altında olduğu sürede oyuncular çalışmalarını günlük olarak bildiriyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'e ara verilmesinin ardından Galatasaray'da teknik heyet oyunculara özel bir çalışma programı verdi. Günde yaklaşık 1 - 1.5 saatlik bireysel çalışma gerçekleştirecek olan oyuncular bu çalışmaları kendilerine verilen özel bir takip cihazıyla gerçekleştiriyor. Oyuncuların günlük rutin çalışmalarının verilerini teknik ekip ve sağlık ekibiyle paylaşarak, çalışmalarını raporladığı belirtildi.

Teknik heyetin oyuncuların form durumunu yakından takip ederek, liglere verilen arada fizik durumlarını iyi tutmalarını istemişti. Bu çalışmaların toplu bir rapor olarak taburcu olduktan sonra teknik direktör Fatih Terim'e iletilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0