Ödemeler aksamayacak!

Süper Lig'e koronavirüs nedeniyle verilen arada Galatasaray yönetimi dikkat çeken bir karara imza attı.. Maçların ertelenmesi nedeniyle ekonomik kayıp yaşaması beklenen kulüplerde maaş ödemeleri merak konusu olurken Mustafa Cengiz yönetimi aldığı karar doğrultusunda oyuncuların ödemelerinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması yönünde karar aldı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; koronavirüs salgını nedeniyle tüm Avrupa'da futbol durma noktasına gelirken, kulüplerin gelirlerden mahrum kalması nedeniyle ekonomik sorunlar yaşaması gündemde.. Galatasaray'da yönetim geçtiğimiz günlerde yapılan sağlık kontrollerinin ardından uzaktan çalışma ve toplantı yaparak, kulüpteki tüm sporcuların maaş ödemeleri hakkında da harekete geçti. Karantina günlerinde başta tesis ve kulüp çalışanları olmak üzere maaş ödemeleri konusunda herhangi bir sorun yaşamamasını isteyen Galatasaray Yönetimi, ödemelere düzenli şekilde devam etme kararı aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0