Yusuf Günay'ın koronavirüs testi pozitif çıktı!

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından tüm yönetim kurulu tedbir amacıyla koronavirüs testi yaptırmıştı. Başkan yardımcılarından Yusuf Günay kişisel hesabından yaptığı açıklamada test sonuçlarının pozitif çıktığını ve gözetim altına alındığını duyurdu. 

Galatasaray'da üst üste çıkan pozitif vaka haberleriinn ardından koronavirüs testi yaptıran ve tedbir amaçlı hastaneye yattığını açıklayan başkan yardımcısı Yusuf Günay'dan da kötü haber geldi. Bir süre önce böbreklerinden bir operasyon geçiren 55 yaşındaki idarecinin testinin pozitif çıktığı bildirildi. Test yaptırdığı sırada tedbir amaçlı hastahanede yattığını belirten Günay, bugün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "COVID-19 testim maalesef pozitif çıktı, genel durumum iyi, tedavime devam ediliyor. İyi dileklerini ileten tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0