Sultanlar Ligi | Beylikdüzü karşısında rahat galibiyet!

Sultanlar Ligi'nde normal sezonun 22.haftasında Galatasaray kadın voleybol takımı deplasmanda Beylikdüzü Voleybol İhtisas Kulübü'ne konuk oldu. Burhan Felek Spor Salonu'ndaki mücadele tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınının ülkemizde de tespit edilmesi sonrası alınan karar gereği seyircisiz oynanırken, Ataman Güneyligil'in öğrencileri baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Galatasaray HDI Sigorta mücadelenin ilk setinde rakibine 25-12'lik üstünlük kurmayı başarırken, ikinci sette 25-20 ve üçüncü sette de 25-21'lik üstünlükle sahadan galip ayrılmasını başardı. Maç kadrosunda yer alan tüm oyuncularına şans veren Ataman Güneyligil, maç içerisinde de genç isimlere forma şansı tanıdı. Libero Derya Çayırgan ve Gizem Karadayı dışında tüm oyuncularından skor katkısı alan Galatasaray kadın voleybol takımı maç boyunca 14 ace servis ve %45 hücum mükemmeliğiyle oynadı.

Galatasaray HDI Sigorta kadın voleybol takımı bu sonuçla ligde normal sezonu 22 hafta sonunda aldığı 15 galibiyetle 44 puanda tamamladı ve 4.sırada play-off etabına katıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0