Younes Belhanda yine kayıp!

Galatasaray'da üçüncü sezonunu geçiren Younes Belhanda bu sene gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefinde kalırken, Faslı yıldız derbilerde yine sınıfta kaldı. Hafta sonu teknik direktör Fatih Terim'in ilk 11'de görev verdiği ve ilk 45 dakika dayanabildiği Younes Belhanda üç sezondur derbilerde sıfır çekti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da üçüncü sezonunu geçiren Younes Belhanda derbilerde kayıp performansını sürdürmeye devam ediyor.. Beşiktaş derbisinde sürpriz şekilde Ömer Bayram yerine 11'e giren Younes Belhanda'ya teknik direktör Fatih Terim, 45 dakika sabredebilmişti. Hocasını yine hayal kırıklığına uğratan Faslı 10 numara, 3 senelik Galatasaray kariyerinde derbilerde sıfır çekti. Son 3 sezonda Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı ligde oynanan 12 derbinin 11'inde sahada olan tecrübeli futbolcu, hepsine ilk 11'de başladığı bu maçlarda ne gol atabildi ne asist yapabildi. Gördüğü 2 kırmızı kartla da takımı zor durumda bıraktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0