Terim ince eleyip, sık dokuyor!

Galatasaray'da ligin ikinci yarısına hem taktik hem de saha içi dokunuşlarla farkını hissettiren teknik direktör Fatih Terim, zorlu Sivasspor karşılaşması öncesinde de kurmaylarıyla uzun süren toplantılar yapıyor. Kadıköy'de yıllar sonra gelen galibiyet sonrasında "oyuncularıma ödev verdim." ifadelerini kullanarak analizlerinden bahseden İmparator, ekibiyle birlikte Sivasspor'u da en ince ayrıntısına kadar inceleyerek oyuncularını uyardı.

Florya'da gerçekleştirilen son taktik antrenman sonrasında oyuncularıyla maç toplantısı yapan ve Sivasspor'u en ince ayrıntısına kadar oyuncularına anlatan deneyimli teknik adamın, rakip hakkındaki analiz çalışmasını da öğrencileriyle paylaştığı ortaya çıktı. Deneyimli hoca, Yiğidoların bu maçta 3 puan için sahada olacağını hatırlatıp onların aşırı hırsının kendileri lehine işleşeceğini belirtti. Terim özellikle dikkat çeken 4 önemli konuda uyarılarda bulundu. Bunların başında Emre Kılınç ve Fernando'nun çok iyi kullandığı kanatlar geliyor. Fatih Terim, özellikle bu noktada Onyekuru ve Feghouli'den kanat beklerine yardımcı olmalarını istedi. 

Sivasspor'un kontratağa hızlı ve çok adamla çıktığını belirterek geriye dönüşlerde çabuk olmaları gerektiğini öğrencilerine aktaran usta hocanın bir başka uyarısı da "Panik yok. Öne geçeriz, yenik duruma düşeriz fark etmez. Bizi buraya getiren oyunu görmek istiyorum. Sakin kalın." oldu. Terim ayrıca Sivasspor'un Yatabare'ye oynadığı uzun toplara dikkat çekti. Savunmadaki isimlere rakip forvetin topu rahat indirmemesi emrini verdi.

SOĞUĞA KARŞI ÖNLEM
Galatasaray yönetimi geçtiğimiz haftalarda, Sivas'taki olumsuz hava şartlarını öne sürerek maçın gündüz oynanmasını talep etmişti. Ancak federasyon tarafından kabul görmemişti. Bunun üzerine harekete geçen teknik heyet ve sağlık ekibi de hazırlıklarını soğuğa karşı yapıyor. Sağlık ekibinin başındaki doktor Yener İnce ısı dengesini koruyacak malzemeleri de Sivas'a götürecek. Futbolcuların performansı soğuk-sıcak dengesizliğinden etkilenmeyecek. Maç günü Sivas'ta gece-gündüz hava sıcaklığı arasında ciddi fark var. Pazar günü Sivas'ta gündüz termometreler 15'i gösterecek ancak maç saatinde ise ısı 2 dereceye kadar düşecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0