Sivas ve Beşiktaş maçına duble prim!

Ligde üst üste 8 maçını kazanan Galatasaray çok kritik bir viraja girdi... Sarı- Kırmızılılar pazar günü Sivas deplasmanına çıktıktan sonra gelecek hafta Beşiktaş'ı konuk edecek. İki kritik maç öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Elini cebine atan yönetim iki zorlu karşılaşmaya dev bir prim belirledi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürürken, yönetimden de oyunculara mali anlamda doping haberi geldi! Üstüste 8 maç kazanarak zirveye ortak olan Fatih Terim'in öğrencileri, bu hafta Sivasspor ile oynayacağı maçın ardından evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir viraja girdiğini bilen Mustafa Cengiz bunun üzerine harekete geçti ve teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından oyuncularla özel olarak görüştü. Dün gerçekleştirilen Florya ziyaretinde oyuncularla bizzat görüşen başkan Mustafa Cengiz, iki maçtan galibiyetle ayrılınması halinde oyunculara 5 milyon TL prim verileceğini açıkladı.

Bu gelişme sonrasında oyuncuların moralleri de yerine gelirken, Galatasaray yönetimi hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta oynanılan Fenerbahçe derbisinden önce de oyuncuların tüm alacaklarını ödeyerek moralleri üst seviyeye çıkartmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0