Ujfalusi'den en iyi teknik direktör açıklaması!

Galatasaray'da geçmiş dönemde futbolcu olarak görev yapan ve sergilediği futbolun yanı sıra karakteriyle de taraftarın gözünde bambaşka bir yere sahip olan Tomas Ujfalusi geçtiğimiz günlerde eski takım arkadaşı ve yakın arkadaşı Sebastian Frey'in sosyal medya hesabına konuk oldu. Galatasaray günleri hakkında da görüşlerini dile getiren Ujfa, idari olarak görev aldığı döneme de değindi. Çek savunmacının açıklamalarının Galatasaray ile ilgili kısmı şu şekilde..

Galatasaray benim için özel bir yere sahip.. Oradaki herkesi seviyorum. İstanbul'da iki şampiyonluk, iki de kupa zaferi yaşadım. Birinde oynamıyordum ancak takımdan uzak kaldığım zamanlarda idari olarak çalışıyordum. Teknik kadroda Roberto Mancini vardı ve ayrıca antrenörlerden birisi de efsane kaleci Taffarel'di. 

Futbol oynadığım zamanlarda bek oynamayı sevmiştim çünkü hücumda ileri gidebiliyordum. Ama özümde her zaman bir merkez oyuncusuydum ki Galatasaray'da orada oynadım. Atletico'da merkezde başlamıştım ama bazen kanatta da oynuyordum. 

Beni futbola ve milli takıma kazandıran Karel Brückner ilk sırada yer alıyor. Sonra beni Fiorentina zamanlarımda sağ tarafta kullanan Cesare Prandelli var. O olmasaydı tüm kariyerim boyunca stoper oynardım. Son olarak da kesinlikle Fatih Terim. O çok önemli bir isim. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0