Zach Auguste ve Harrison'dan Basketbol Süper Ligi'ne tepki!

Zach Auguste
Koronavirüsünün tüm dünyayı etkisi altına almasıyla beraber Avrupa’da Basketbol Süper Ligi dışında bütün ligler ertelendi. Basketbol Süper Ligi’nde Nisan ayına kadar maçların seyircisiz oynanacak olmasınaysa bütün sporculardan tepki yağıyor. 

Galatasaray Doğa Sigorta forması giyen Zach Auguste, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Auguste, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla maça çıkmalarının tehlike olduğunu söyledi ve “Bu salgın esnasında yarın maça çıkmamızı beklemek sadece bizim sağlığımızı ve güvenliğimizi değil, bizimle yaşayan ailelerimizin sağlığını da tehlikeye atmak demek.” ifadelerini kullandı.


Galatasaray'ın yıldız ismi Aaron Harrison'da bu karara tepki gösterdi ve, "Sağlığımız en önemli şey. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu virüsle ilgili gerekli önlemler neden alınmıyor? Dünyadaki diğer liglerin hepsi oyuncular ve koçların sağlıklarının öncelik olduğundan emin olmak üzere adımları attılar." sözlerini söyledi.


Mike James, Malcolm Thomas, Bobby Dixon ve Shane Larkin de bu karara tepki gösteren diğer oyunculardı. Ligdeki ekiplerden olan Bursaspor da yaptığı açıklamayla maçların ertelenmesini talep etti. 
Galatasaray'daki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0