SON DAKİKA: Süper Lig maçları şifresiz yayınlanacak!

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde görülen ve 4 aylık süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alarak WHO tarafından pandemic ilan edilen koronavirüs ülkemizde de maalesef 5 kişide görüldü. Tedbir amaçlı okullar tatil edilirken spor organizasyonlarının da Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanmasına karar verilmişti. 

Türkiye'de alınan kararlar spor organizasyonlarının Nisan ayına kadar seyircisiz oynanmasına karar verilirken gözler yayıncı kuruluşlara dönmüştü. Pek çok ülkede yayıncı kuruluşlar bu süreçte maçları şifresiz yayınlayacağını açıklarken Türkiye'de de beIN Sports'tan beklenen cevap geldi. beIN Sports'un yarından itibaren Süper Lig maçlarını şifresiz yayınlayacağı iddia ediliyor. 

Serdar Ali Çelikler'in Habertürk'te kaleme aldığı yazıya göre; Spor Bakanlığı konu ile ilgili devreye girdi ve beIN Sports ile görüşüldü. Aşırı bir gelişme olmazsa muhtemelen yarın beIN Sports maçları şifresiz yayınlayacağını açıklayacak ve hafta sonu, derbi de dahil maçlar şifresiz yayınlanacak. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0