Fulham'dan Jean Micheal Seri kararı!

Jean Micheal Seri
Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı ve ligin ikinci yarısındaki performansıyla beğeni toplayan Jean Micheal Seri'nin takımdaki geleceği merak konusu olurken yıldız oyuncunun bonservisine sahip olan Fulham, Seri ile ilgili kararını verdi. 

Takvim gazetesinin İngiliz basınına dayandırdığı habere göre; Galatasaray'ın kiralık futbolcusu Jean Michael Seri'nin kulübü Fulham, Fildişili yıldızın geleceğiyle ilgili kararını verdi. İngiliz basını, Fulham'ın bu sezon Premier Lig'e çıkamaması halinde Seri'yi satacağını duyurdu. Şu anda 3. sırada olan Londra ekibi, eğer 6 puan üstündeki West Brom'u yakalayamazsa playoff oynayacak. Fulham 2018'de Seri'yi 30 milyon Euro'ya Nice'ten transfer etmişti. Fulham'ın bu transfer için en az 13 milyon euro talep etmesi bekleniyor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0