Galatasaray, Bruma'yı istiyor!

Bruma
Koronavirüs nedeniyle sezona verilirken Galatasaray'da gelecek sezon için çalışmalar sürüyor. Gelecek sezon takıma hızlı bir kanat katmak isteyen Cimbom, Henry Onyekuru'yu kadroda tutamama ihtimaline karşın alternatifini belirledi. Sarı-kırmızılılar eski yıldızı Bruma'yı kadrosuna katmak istiyor. 

Todofichajes'ın haberine göre; Galatasaray, eski oyuncusu Bruma'yı transfer etmek istiyor. Haberde Portekizli oyuncunun da Cimbom'a geri dönmek istediği belirtildi. PSV ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Portekizli futbolcu için Galatasaray'ın teklif vermeye hazır olduğu belirtildi. Temasların başladığı ifade edilirken, PSV'nin bu ayrılığı engellemeyeceği vurgulandı. 

Bruma'nın bonservis bedelinin en fazla 8 milyon euro olacağı ve yıldız futbolcunun yarı yarıya değer kaybettiği aktarıldı. Galatasaray'ın bu transferde kiralık formülünü uygulaması bekleniyor.

PSV, 2019-2020 sezonu başında Leipzig'e Bruma'nın bonservisi için 15 milyon euro ödedi. Bruma, geride kalan sezonda 31 maçta 5 gol atıp, 4 asist gerçekleştirdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0