Al Nassr, Younes Belhanda'ya talip!

Younes Belhanda
Liglere koronavirüs nedeniyle ara verilirken takımlarda gelecek sezon için transfer çalışmaları da başladı. Galatasaray'da 1 yıllık sözleşmesi kalan Younes Belhanda'ya sürpriz bir talip çıktı. Faslı yıldızı Al Nassr'ın istediği iddia ediliyor.  

Suudi Arabistan kulübü Al Nasr, Galatasaraylı futbolcu Belhanda'yı transfer etmek istiyor. Al Nassr kulübü Hamdallah ve Amrabat'ın yer aldığı hücum hattını Belhanda ile zenginleştirmeyi planlıyor. 

Fas basınında çıkan haberlere göre, yeni sezonda ofansif orta saha arayan Al Nassr kulübü Younes Belhanda transferi için yaz ayında Galatasaray ile görüşecek. Henüz resmi biri girişimde bulunmayan yöneticiler, önce Belhanda'nın menajerine oyuncunun kariyeri planlaması ve sözleşme şartlarını sunacak. Belhanda'nın menajeriyle görüştükten sonra eğer ekonomik anlamda olumlu geri dönüş olursa yaz aylarında Galatasaray ile masaya oturulacak. (Futbol Arena) 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0