Jean-Michael Seri için karar verildi!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kiralık olarak kattığı ve 18 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan Jean Michael Seri için kulübü Fulham kararını verdi. İngiliz ekibi gelecek sezon planlarında Fildişili yıldızı düşünmezken, tecrübeli merkez orta sahanın satılmasına karar verdi. Seri'yi transfer listesine koyan Fulham yönetiminin bu hareketi sonrasında Galatasaray'dan nasıl bir aksiyon geleceği merakla bekleniyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın sezon başında İngiltere’nin Fulham Kulübü’nden kiraladığı Jean Michael Seri, İngilizler tarafından tekrar satış listesine dahil edildi. Londra temsilcisi, Galatasaray’ın geride kalan süre içerisinde Seri ile ilgili yeni bir tasarrufta bulunmadığını öne sürerek, oyuncunun gelecek planlamasında düşünülmediğini ve satışı için tekliflerin değerlendirmeye alınacağını duyurdu. Ligin ilk yarısında performansıyla hayal kırıklığı yaratan, ikinci yarıda ise özellikle son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan Fildişi Sahilli orta saha oyuncusunun durumuyla ilgili Galatasaray cephesinde de verilmiş net bir karar yok. 

Sezon başında 18 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralanan Jean Michael Seri için Galatasaray’ın bu ödemeyi yapabilmesi adına FFP kuralları gereğince aynı değerde oyuncu satışı yapması gerekiyor. Böyle bir satış gerçekleşse bile, bu bütçenin tamamının Seri’de kullanılması pek olası görünmüyor. Galatasaray'da teknik heyet ve yönetim, tecrübeli futbolcu hakkındaki son kararı, ligler tamamlandıktan sonra verecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0