Sneijder yeniden Galatasaray'a dönmek istiyor!

Galatasaray'da forma giydiği dönemde taraftarın gönlünde ayrı bir yere sahip olan ve kariyerinin son bölümünü geçirdiği Katar’ın Al Gharafa takımında geçtiğimiz aylarda aktif futbol hayatını noktalayan Wesley Sneijder futbolun içerisinde kalmaya devam ediyor. Futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük kariyeri için harekete geçen Hollandalı yıldız oyuncunun gelecek planlarında yeniden Galatasaray'da görev almak bulunuyor.

Katar'ın Al-Gharafa takımında bir dönem görev yapan ve Wesley Sneijder ile birlikte çalışan Denizlispor teknik direktörü Bülent Uygun geçtiğimiz günlerde Ajansspor'a yaptığı açıklamalarda Hollandalı oyuncunun yeniden Galatasaray'a dönmek istediğini açıkladı. Uygun açıklamasında "Sneijder ile geçtiğimiz ay görüştüm. Sneijder, Türkiye'yi çok seviyor, kendisi teknik direktör olabilmek adına Ajax'ta çalışmalarını sürdürüyor. Sneijder ile konuştuğumda hedefinin ve hayalinin Real Madrid ve Galatasaray'da teknik direktörlük görevini yapmak olduğunu söyledi." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0