Terim'den takıma kilo uyarısı!

Koronavirüs salgını nedeniyle liglerin ertelenmesi kararı sonrasında Galatasaray'da tüm takım evlerine kapanırken, teknik direktör Fatih Terim yakından takip ettiği oyuncularını karantina günlerine dair uyardı. Her gün yapılan antrenmanların raporlarını teknik ekibiyle birlikte yaptığı telekonferans yöntemiyle takip eden İmparator, oyuncularıyla da gün aşırı toplantı yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde test sonucu pozitif çıkan ve bir süre hastahanede gözlem altında tutulduktan sonra evine taburcu edilen Fatih Terim, karantinanın ardından oyuncularıyla yaptığı video konferansı kişisel hesabından paylaşmıştı. Oyuncularını çok özlediğini belirten Terim, özellikle sağlık konusunda dikkatli olmaları konusunda da uyarılarını yapmıştı. Karantina dönemi öncesinde ekibiyle oyuncularına özel bir program hazırlayan deneyimli teknik adam, yapılan günlük tüm çalışmaları bizzat ekibiyle analiz ediyor. Bu kapsamda karantina döneminde evden çıkmayan oyuncularının kilo almasının önüne geçmek isteyen Terim, verilen program dahilinde çalışmaların eksiksiz olarak yapılmasını istediğini tekrarladı. Bir süre sonra başlaması planlanan çalışmalar öncesinde fazla kiloyu öğrencilerine yasaklayan Terim, oyuncuların haftalık ölçümlerini sağlık ekibiyle birlikte değerlendirerek sınırı aşan veya sınıra yaklaşan isimlerin programının değiştirilmesini talep etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0