Onyekuru için operasyon başlıyor!

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla çifte kupada başrol oynayan ve bu sezon devre arasında takıma katıldıktan sonra takımın yukarıya çıkmasında büyük bir katkı veren Henry Onyekuru için bir kez daha operasyon başlıyor. İstanbul'da mutlu olduğunu ve kalmak istediğini her zaman dile getiren Nijeryalı oyuncu için yönetim bu sefer elini çabuk tutacak.. Geçen sene Monaco'ya kaptırılan yıldız oyuncu için Anderlecht'in ilgisi dikkat çekiyor! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Geçtiğimiz sezon kazanılan iki kupaya performansıyla büyük katkı sağlayan, bu sezon devre arasında döndüğü Galatasaray’da şampiyonluk ümitlerini yeşerten Henry Onyekuru’ya yeni bir talip daha çıktı. Genç yıldızın eski takımlarından Anderlecht, oyuncunun bonservisini Monaco’dan alabilmek için harekete geçti. Tam da koronavirüs kapsamında tüm çalışmalarını evden yapan Galatasaray'ın gelecek sezon adına Onyekuru’yu tekrar kiralamaya çalıştığı günlerde yaşanan bu gelişme, hem teknik heyet hem de idarecilerde tedirginlik yaşatıyor. Sezon başında Nijeryalı futbolcuyu renklerine katmaya hazırlanırken, transfer döneminin son gününde Monaco’nun araya girerek 15 milyon Euro ödemesiyle hayal kırıklığı yaşayan Cim Bom, aynı senaryoyu bu kez Anderlecht’in yaşatmasına seyirci kalmak istemiyor.

EN BÜYÜK AVANTAJ ONYEKURU
Onyekuru’nun burada mutlu olması ve Galatasaray’da kalmak istemesi, kulübün en büyük avantajı.. Sarı-Kırmızılı idareciler, 22 yaşındaki oyuncunun bir an önce kiralık kontratını 1 sezon daha uzatırken, satın alma opsiyonunu da ele geçirmeyi planlıyor. Genç yetenekten konuyla ilgili olarak kulübü Monaco ile bir kez daha görüşmesi talep edildi. Tarafların önümüzdeki hafta somut adımlar atması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0