Galatasaray'ın Trezeguet aşkı bitmiyor!

Trezeguet, Kasımpaşa'da gösterdiği etkileyici performansla İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa'ya transfer olmuştu. Kasımpaşa'da forma giyerken adı sık sık Galatasaray'la anılan 25 yaşındaki isim için bu iddialar tekrar arttı. 

Eurosport’tan Manu Lonjon’un haberine göre; Trezeguet, bu yaz Aston Villa’dan ayrılabilir.. İddiaya göre Premier Lig'de beklentilerin aşağısında kalan futbolcu için hem Beşiktaş hem de Galatasaray devrede.. Mısırlı yıldızın bir süredir Beşiktaş’la görüştüğü ancak Galatasaray’ın Trezeguet ile görüşmelerde önemli mesafe kat ettiği kaydedildi. Sarı kırmızılıların bu transferi Feghouli’nin ayrılması halinde yapacağı iddia edildi.

25 yaşındaki kanat oyuncusu yaz transfer döneminde 10 milyon Euro bonservis ücretiyle Ada’nın yolunu tutmuştu. Sözleşmesinde Villa'nın ligden düşmesi halinde ayrılığına izin verileceğine dair bir madde bulunan başarılı oyuncu bu sezon Aston Villa formasıyla 31 maça çıktı ve 4 gol - 3 asistlik bir performans sergilemişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0