Fatih Terim'in Emre Akbaba planı...

Uzun süreli sakatlığından adeta fırtına gibi dönen Emre Akbaba ligin ikinci yarısında Galatasaray'ın en önemli isimlerinden biri olmuştu. Fatih Terim özellikle önümüzdeki sezon için Emre Akbaba hakkında özel planları var.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray Teknik Direktör'ü Fatih Terim’in gelecek sezon Emre Akbaba’yı ilk 11’in vazgeçilmezleri arasında gördüğü ve buna göre planlamasını yaptığı öğrenildi.

Belhanda’dan 10 numara katkısı alamayan ancak defansif yönü bulunduğu için Emre’nin yerine Faslı futbolcuyu son dönemde tercih eden Terim’in, yeni sezonda Akbaba’dan patlama beklediği belirtildi. 2020-2021 sezonunda Emre Akbaba’yı, Radamel Falcao’nun arkasında 10 numara pozisyonunda serbest oynatmayı planlayan Terim, ofansif yönden çok daha etkili olmanın hesaplarını yapıyor.

Emre Akbaba’nın da özellikle Avrupa Şampiyonası’nın 2021’e alınmasından dolayı bunu büyük bir fırsat olarak gördüğü ve yeni sezonda performansını yukarılara çekmenin planlarını yaptığı kaydedildi. Şampiyonanın bu yaz oynanması durumunda kadroda yer alıp almayacağı belirsiz olan Emre’nin böylece yeni sezona çok daha motive şekilde hazırlanacağı ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0