Galatasaray'dan güzel hareket!

Hükümet, Koronavirüs salgını sebebiyle Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'ye hastane yapımına başlamıştı. Her ihtimale karşı hastaneye ihtiyacımız olduğu bu süreçte Galatasaray'dan çok güzel bir hareket geldi.

Sarı Kırmızılılar resmi sitesinden yaptığı açıklamada, Mecidiyeköy'de bulunan ve otel olarak kullanılması planlanan 182 odalı binanın Sağlık Bakanlığı'nın emrine tahsis etmeye hazır olduklarını açıkladı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

Ülkemizin Koronavirüs salgını sebebiyle yaşadığı zor günlerde, kulübümüzün mülkiyetinde olan ve otel olarak planlanan Mecidiyeköy'deki 182 oda kapasiteli binayı, ihtiyaç halinde hastane olarak kullanılması için Sağlık Bakanlığı'nın emrine tahsis etmeye hazır olduğumuzu bildiririz. Kulübümüz, devletimizin ve milletimizin ihtiyaçları için tüm imkânlarını seferber etmeye hazırdır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0