Onyekuru için Galatasaray'ı korkutan iddia!

Henry Onyekuru
Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı ve gelecek sezon da takımda tutmak istediği Henry Onyekuru'yla ilgili yeni bir gelişme yaşanıyor. Nijeryalı yıldıza eski kulübü Anderlecht'in talip olduğu konuşuluyor. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın yeni sezon planlamasında en çok önem taşıyan isimlerin başında Henry Onyekuru geliyor. Sarı-Kırmızılılar'ın Monaco'dan 1 sezon daha kiralamak istediği Nijeryalı yıldız konusunda endişe verici bir iddia geldi. Belçika kulübü Anderlecht'in Onyekuru'yu bonservisiyle almayı planladığı belirtildi.

Genç futbolcu 2017-2018 sezonunda kiralık olarak Anderlecht'te oynamış ve 10 gol atmıştı. Monaco ile Onyekuru konusunda yapılacak görüşmeyi koronavirüs nedeniyle erteleyen Galatasaray kısa süre içinde harekete geçecek. Henry Onyekuru'nun yeni sezonda da Galatasaray forması giymeyi çok istediği belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0