Hande Sümertaş görevden ayrıldı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'le birlikte göreve gelen ve uzun zamandır deneyimli teknik adamın medya ilişkilerini yöneten Hande Sümertaş görevinden ayrıldığını açıkladı. Sümertaş'ın görevden neden alındığıyla ilgili ayrıntı paylaşılmadı.

Resmi site üzerinden yapılan açıklamada ''Kulübümüzde, futbol A takım medya koordinatörlüğü görevini yürüten Sayın Hande Sümertaş görevinden ayrılmıştır. Kendisine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder ve gelecek kariyerinde başarılar dileriz.'' ifadeleri kullanıldı.

**
Milliyet gazetesi muhabiri Nevzat Dindar konuyla ilgili olarak kişisel hesabından "Hande Sümertaş bir süre önce safra kesesi operasyonu geçirmişti.. Yoğun tempo ve sağlık nedenleriyle bir süre dinlenmek için bu kararı aldığını düşünüyorum." yorumunu yaparak Sümertaş'ın ayrılma nedeninin sağlık olabileceğine dikkat çekti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0