Atletico-MG'den resmi Mariano açıklaması!

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mariano, her fırsatta ülkesine dönerek kariyerini sürdüreceğini belirtirken Brezilyalı oyuncuya en büyük ilgi duyan Atletico-MG'nin sportif direktöründen resmi açıklama geldi. Tecrübeli oyuncunun transeri için görüştüklerini belirten Alexandre Mattos transferin geleceği hakkında da görüşlerini dile getirdi. 

Brezilyalı gazeteci Jorge Nicola'ya açıklamalarda bulunan Atletico-MG'nin sportif direktörü Alexandre Mattos da iddiaları doğrularken koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen aranın sorun teşkil edebileceğini belirtti. Brezilya ekibinin sportif direktörü Mattos, transfer iddiaları bulunan Mariano hakkında da "Teknik direktörümüz Jorge Sampaoli, kariyerinde daha önce Mariano ile daha önce çalıştı ve oyuncuya çok büyük bir saygı duyuyor. Tek sorun, Mariano'nun serbest kalıp kalmayacağının bilinmiyor olması. Türkiye'de ligin durumu sözleşmelerin biraz uzamasına neden olabilir ki bu da erken bir transferi güçleştirebilir. Bu salgından dolayı bugün söylenen her şey sonrasında biraz değişikliğe uğrayabilir. Mariano bizim öncelikli seçeneklerimizden. Harika bir oyuncu olduğunu kanıtlamış, yeterli tecrübeye sahip ve antrenörümüz de onu çok beğeniyor. Fakat işlerin nasıl değişebileceğini anlamalıyız. Sürece ilişkin bir ışık gördüğümüzde futbola döneceğimiz zaman, kime teklif yapacağımız, ne zaman teklif yapacağımız, hangi bölgelere ihtiyacımız var daha açık olacak." ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mariano'nun ülkesine dönmesi beklenirken en büyük adayın da eski hocası Sampaoli'nin görev yaptığı Atletico-MG olduğu belirtiliyordu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0