Andrey Ramos'tan çarpıcı transfer açıklaması!

Yeni sezonda kadrosunu genç ve potansiyeli yüksek gelecek vaadeden isimlerle güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Brezilyalı oyuncu Andrey Ramos ülkesinde çarpıcı bir transfer açıklamasında bulundu. 

Vasco da Gama'da geleceği merak edilen ve Galatasaray'ın gündeminde olduğu belirtilen genç oyuncu Fox Sport'ta yayınlanan Expediente Futebol programına bir röportaj verdi. Gösterdiği performansla Galatasaray scout ekibinin radarına takılan ve teknik direktör Fatih Terim'in beğenisini kazanan genç oyuncu hakkında son dönemde Brezilya basınında Galatasaray'a transfer olacağına dair haberler çıkmaya başlamıştı. İtalyan ekibi Sampdoria'nın da ilgisi olduğu belirtilen 22 yaşındaki oyuncu ülkesinde yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Andrey transferi hakkında sorulan soruya "Bu karantinada menajerim herhangi bir teklifle ilgili yorumda bulunmadı. Onunla bir kez konuştum ki o da futbolla ilgili değildi. Sadece geçen yıl bir Türk kulübünden teklif vardı ama o da Vasco tarafından kabul edilmedi. Bu yıl ise haberleri sadece internetten öğrendik" ifadelerini kullandı.

2021 yılının Aralık ayında sözleşmesi sona erecek olan Andrey Ramos yaklaşık 2 yıldır Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0