Maicon'u bonservisiyle istiyorlar!

Koronavirüs nedeniyle hem maaş bütçesini hem de transfer bütçesini yeniden oluşturmak zorunda kalan Galatasaray'da geçtiğimiz sezon devre arasında Marcao ve Luyindama'nın gelmesinin ardından 1.5 yıllığına kiralanan Maicon için çarpıcı bir gelişme yaşandı. Brezilyalı savunmacının performansından memnun olan Suudi Arabistan ekibi bu sefer bonservisiyle almak istiyor! 

Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray'da geçtiğimiz sezon devre arasında Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nasr'a kiralanan Brezilyalı savunma oyuncusu Maicon için teklif var. Kulüp yönetimi ve teknik direktör Rui Vitoria'nın geride kalan 1.5 sezon içerisinde Maicon'un performansından hayli memnun olduğu ve takımda kalmasını yönünde olumlu görüş sunduğu belirtildi. 31 yaşındaki savunma oyuncusunun da Arabistan ekibinde mutlu olduğu ve kalmak istediği öğrenildi. Brezilyalı oyuncu Al-Nasr Riyad takımı ile 26 maçta forma giymişti.

Galatasaray yönetiminin sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden ve yıllık 2.2 milyon Euro ücret alacak olan Brezilyalı oyuncu için ne kadar bir bonservis bedeli talep edeceği ise henüz belli değil. Bilindiği üzere, Maicon geçtiğimiz yıl devre arasında  1.7 milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr takımına 1.5 yıllığına kiralanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0