Mariano'nun menajerinden transfer açıklaması!

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve ülkesi Brezilya'ya dönmesi beklenen Mariano'nun menajeri Marcelo Robalinho yıldız oyuncunun geleceği hakkında Brezilya basınına açıklamalarda bulundu. Türkiye'de salgından dolayı liglerin ertelendiğini belirten Robalinho, deneyimli oyuncunun gelecek sezon Brezilya'ya dönme ihtimaline de açıklık getirdi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaraylı Mariano'nun menajeri, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu. Bu sezon kontratı bitmek üzere olan deneyimli oyuncunun sarı-kırmızılı ekipte kalmasına yönelik gelişmeleri dile getirdi. Süper Lig'e corona virüs nedeniyle verilen aranın bu sezonun uzamasına yol açacağına dikkat çeken Marcelo Robalinho, bu durumun futbolcuya da yansıması olacağını duyurdu. Bu durumda Brezilyalı oyuncunun kulüple Haziran'da bitecek sözleşmesinin uzatılacağını belirten Robalinho, sürecin Temmuz'a uzamasının beklendiğini ifade ederek "Türkiye'de liglerin Haziran başında başlaması bekleniyor. Mariano'nun sözleşmesinin de ligin bitimine kadar uzatılacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Flamengo, Internacional ve Palmeiras takımlarının oyuncuya ilgisi olduğuna işaret eden menajer Robalinho, sarı-kırmızılıların sezonu mutlu sonla noktalaması durumunda futbolcunun gelecek sezon için de takımda kalmasının önünün açılacağına dikkat çekerek "Internacional yılın başında bir teklifle geldi. Ancak ayrıntılar konusunda bir ilerleme sarf edilemedi. O dönem Mariano ülkeye dönmeye çok sıcak bakıyordu. Burada önemli olan kulüp yapısı iyi olan, şampiyonluğa oynayan bir takıma gitmek. Brezilya'daki tüm kulüplerin bu transfer için şansı var, Mariano da ülkeye dönmeyi istiyor. Ancak Galatasaray bu sezon da şampiyon olursa, Mariano o zaman değere binecek ve bu durum Brezilya'ya transferine engel oluşturacaktır. Özellikle de içinde bulunduğumuz pandemi sürecinin bir çok kulübü mali açıdan sıkıntıya sokacağı da düşünüldüğünde.." dedi.

Atletico Mineiro teknik direktörü Jorge Sampaoli'nin oyuncuya ilgisini de yorumlayan Mariano'nun temsilcisi "Bu takımda oyuncu maaşları yüzde 25 azaltılıyor. Bu durumda transfer görüşmesi hangi koşullarda yapılacak? Korona krizinin geçmesini beklemek lazım. Çünkü o zaman kulüplerin gelirlerinde ne kadar azalma olacağı ortaya çıkacak." ifadeleriyle bu transfere dair görüşlerini açıklamış oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0