Mbaye Diagne için sürpriz iddia!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezon planlarında yer almayan ve bonservisiyle satılması gündemde olan Mbaye Diagne için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Senegalli oyuncuya Çin ve Arap kulüplerinin ilgisinin yanı sıra İngiliz ekibi Nottingham Forest'ın talip olduğu iddia edildi. 

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray ile Mbaye Diagne'nin yolları kısa bir süre içerisinde resmen ayrılacak.. Sezon başında Belçika ekiplerinden Club Brugge'a satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan Senegalli oyuncu uzun bir süre kadro dışı kalmasının ardından sezon sonunda Galatasaray'a geri dönecek. Devre arasında Belçika ekibinden ayrılması beklenen ancak transfer görüşmelerinde istediği sonucu alamadığı için takımına geri dönen Mbaye Diagne yeni kulübüne imza atmak için geri sayıma geçti. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadro planlamasında yer almayan Diagne için Çin  ve Arabistan'dan bazı teklifler yer alırken, bir iddia da İngiltere'den geldi.

Championship'te yer alan Nottingham Forest'in menajeri Sabri Lamouchi, gelecek sezon Premier Lig'e çıkarlarsa Mbaye Diagne için 7 milyon poundluk bir teklif sunabileceklerini kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0