Atletico Madrid'in en iyi forveti Radamel Falcao!

Radamel Falcao
Galatasaray'ın sezon başında büyük uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Kolombiyalı forvet Radamel Falcao'ya eski takımı Atletico Madrid'den büyük bir onur geldi. İspanyol ekibinde taraftarlar Falcao'yu en iyi forvet olarak seçti. 

Atletico Madrid tarihinin en iyi forvetinin seçilmesi için yapılan ankette açık ara Radamel Falcao önde çıktı. Galatasaray'ın yıldız forveti taraftarların verdiği oylarla İspanyol ekibinin tarihinin en iyi forveti olarak seçildi. Falcao ankette Torres, Agüero, Diego Costa, David Villa, Diego Forlan, Griezmann, Christian Vieri, Hugo Sanchez, Jose Garate gibi isimleri geride bıraktı. 

Falcao, Atletico Madrid formasıyla çıktığı 91 karşılaşmada 70 gol atarken 9 da asist üretti. El Tigre, İspanyol ekibiyle UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası ve İspanya Kral Kupası'nı kazanmıştı. 



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0