Ryan Donk yönetimden haber bekliyor!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Galatasaray yönetimi maaş bütçesinde ciddi bir oranda indirime gitmeye hazırlanırken, iç transferde gerçekleştirilecek olan görüşmelerin akıbeti de bu indirim sonrası netlik kazanacak. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ryan Donk da imza için yönetimden çıkacak kararı bekliyor.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi koronavirüs salgını nedeniyle futbolcularla maaş indirimi konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Ekonomik olarak yeni bir yapılandırmaya gitmeye hazırlanan Galatasaray'da maaş bütçesi düşürüldükten sonra iç transferde yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Bu kapsamda sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan isimlerden birisi olan Ryan Donk, yeni sözleşme için yönetimden gelecek teklifi bekliyor. Teknik direktör Fatih Terim'in hem performansı hem de takım içi ilişkilerinden bir hayli memnun olduğu 33 yaşındaki Hollandalı oyuncunun maaşında indirime giderek Galatasaray ile bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0