Mineiro'nun hedefinde Mariano var..

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek isimlerden birisi olan ve ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 34 yaşındaki Mariano için ülkesi Brezilya'dan transfer iddiası geldi. 3 sezondur Galatasaray forması giyen tecrübeli savunmacının sezon sonunda ülkesi takımlarından Atletico Mineiro'ya imza atacağı iddia edildi.

Rádio Itatiaia'dan Claudio Rezende'nin haberine göre Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Mariano, eski hocası Sampaoli ile Atletico Mineiro'da yeniden buluşabilir. Brezilya ekibinde Patric'in de ayrılığı sonrası sağ bek pozisyonunda arayışa girerken transfer adına en büyük aday olarak Galatasaray'dan ayrılması beklenen Mariano gösteriliyor. 2008'de Atletico forması giyen Mariano ile disiplinsiz davranışları nedeniyle yollar kısa sürede ayrılmıştı. Bu kez transferde Arjantinli teknik direktör Jorge Sampaoli'nin etken olduğu belirtiliyor. 2016-17 sezonunda Sevilla'da Mariano ile çalışan tecrübeli hoca, Santos'a da istediği eski öğrencisini bu kez Atletico Mineiro'ya getirmek istiyor. 

Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mariano, bu sezon ligde 22 maçta 5 asistlik katkı verdi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0