Nuno Gomes: Fatih Terim'i kimse kaybetmek istemez!

Avrupa futbolunun önemli isimlerinden ve bir dönem bir dönem Fiorentina’da teknik direktör Fatih Terim ile birlikte çalışan Portekizli efsane oyuncu Nuno Gomes tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ilgili olarak TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs salgınına yakalanan Fatih Terim hakkında bilgi sahibi olduğunu ve kendisiyle telefonla görüştüğünü belirten Nuno Gomes yaptığı açıklamada “Kendisine bir geçmiş olsun mesajı da ilettim. Sağlığının iyi olduğunu görünce sevindim tabi ki. Kimse Fatih Terim’i kaybetmek istemez. Her şeyden önemlisi şu ki gün geçtikçe sağlığı iyiye gidiyor ve nihayet evinde artık. Ben de buradan selamlarımı iletiyorum kendisine. Onu özledim ve en yakın zamanda ziyaret etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı. 

Portekizli eski golcü, spor camiasının salgın sürecinde göstermiş olduğu dayanışmayla ilgili de “Bazı futbolcuların, spor kulüplerinin ve federasyonların ihtiyaç sahiplerine yardım kampanyaları düzenlemesinin oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Ve futbolcuların toplum içindeki örnek dayanışma desteğiyle gurur duyuyorum. Yaptıkları şey çok önemli. Çünkü futbol çok kazanç getiren bir sektör ancak her futbolcu çok fazla kazanıyor denilemez elbette. Yine de iyi birer örnek olduklarını düşünüyorum. İnanıyorum ki, toplum da diğer insanlara katkılarından dolayı futbolcularımıza müteşekkir olacaktır.” sözleriyle görüşlerini aktardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0