Fatih Terim maaşında indirime gidiyor!

Dünyayı etkisi altına alan ve hayatı durma noktasına getiren koronavirüs salgınından en çok etkilenenler arasında hiç kuşkusuz spor kulüpleri geliyor.. Avrupa'da bir çok kulüp ciddi oranda indirime giderken, Galatasaray'da da yönetim hem oyuncular hem de teknik heyetle indirim pazarlığına başladı. Oyuncularda yaklaşık %30 indirim planlayan Mustafa Cengiz yönetimi, önümüzdeki günlerde teknik direktör Fatih Terim başta olmak üzere teknik heyetle de görüşecek! 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yönetim maliyetleri kısmak için kolları sıvadı. Yayıncı kuruluşun herhangi bir ödeme yapmaması sonrasında ekonomik olarak sıkıntı yaşayan Mustafa Cengiz yönetimi, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrasında oyuncularda da maaş kesintisine gitmeye hazırlanıyor. Kulüpler Birliği'nde alınan ortak karar doğrultusunda %30'a varan indirime gitmeye hazırlanan yönetim, önümüzdeki günlerde teknik heyetle de maaş indirimi konusunu görüşecek. 

TERİM ÖRNEK OLACAK
Başkan Mustafa Cengiz önderliğinde yönetim, futbolculardan sonra teknik heyetten de indirim isteme kararına vardı. Yönetim, kulüpten yıllık 18 milyon TL kazanan teknik direktör Fatih Terim'den elini taşın altına sokmasını bekliyor. Tecrübeli çalıştırıcının yapacağı indirimin, teknik heyet ve futbolculara örnek olacağı konuşuluyor. Sarı Kırmızılıların her zor anında taşın altına gövdesini koyan Terim'in yine aynı fedakarlığı yapmasına kesin gözle bakılıyor.

İLK İNDİRİME GİDEN KAPTAN OLDU
Galatasaray'da maaş indirimine ilk giden futbolcu kaptan Selçuk İnan olmuştu. Yaklaşık 10 yıldır kulübün formasını giyen 35 yaşındaki futbolcu, yaptığı açıklamayla fedakarlık yapmaya hazır olduğunu duyurmuştu. Bu sezon 4 milyon TL kazanacak olan Selçuk'un maaşının yarısını bırakabileceği belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0