Oğulcan Çağlayan için ayrılık açıklaması!

Çaykur Rizespor ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Oğulcan Çağlayan hakkında Karadeniz ekibinden transfer açıklaması geldi. Kulüp başkanı Hasan Kartal gündeme dair TRT Spor'a yaptığı açıklamada Oğulcan'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

TRT Spor'da kendisine sorulan soru üzerine Oğulcan Çağlayan için "Sportif direktörümüzle görüştükten sonra sanıyorum devam etmeyeceğiz." ifadelerini kullanan Hasan Kartal bir nevi genç oyuncu hakkında çıkan haberleri de doğrulamış oldu. Hatırlanacağı üzere, Oğulcan için bir süredir Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığı ve sezon sonunda 5 yıllık sözleşme imzalayacağı haberleri çıkmıştı. Çaykur Rizespor forması altında bu sezon 22 resmi maçta forma giyen Oğulcan, bu karşılaşmalarda 4 gol - 2 asistlik performans sergilemişti.

24 yaşındaki Oğulcan daha önce 2013 yılında Galatasaray altyapısında antrenmanlara başlamış ve Bursaspor ile yaşanılan problemler nedeniyle lisansı çıkartılamamıştı. Yetenekli oyuncu, o dönem teknik direktör Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından Gaziantepspor ile sözleşme imzalamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0