Mert Hakan ve Emre Kılınç hakkında transfer açıklaması..

DG Sivasspor’un deneyimli teknik direktörü Rıza Çalımbay, sosyal medya üzerinden isimleri uzun süredir Galatasaray ile anılan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç hakkında yorumda bulundu. İki oyuncunun da sezon sonuna kadar Sivasspor oyuncusu olduğunu belirten Çalımbay, oyuncuların sezon sonunda takımdan ayrılacaklarını açıkladı.

Ön anlaşma diye bir şey yapamazlar, yapsalar bile bizim bundan haberimiz yok. İkisi de gidebilir sezon sonunda.. Sezonun sonu için kalan 8 maçı da çok iyi bir şekilde bitirmek zorundalar, oynadıkları maçlarda. Ben onu yapacaklarına yürekten inanıyorum. Gitmek isteselerdi belki devre arasında gidebilirlerdi ama devre arası onlar için pek iç açıcı olmayabilirdi, bazı aksilikler olabilirdi. Sezon başı bir takıma gitmeleri daha mantıklı ve daha güzel. Sezon sonuna kadar mecbur devam edecekler.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0