İndirim görüşmeleri tedirginlik yaratıyor!

Galatasaray'da koronavirüs salgını nedeniyle yaşanılan ekonomik sıkıntılardan dolayı maaş bütçesinde 10 milyon Euro civarında indirime gidilmesi beklenirken, yöneticiler futbolcularıyla görüşmelere devam ediyor. Yaşanılan görüşmelerin henüz sonuçlanmamış olması yönetim tarafında tedirginlik yaratıyor! 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da şu ana kadar indirim görüşmelerinden sadece takım kaptanları Selçuk İnan ve Fernando Muslera’nın olumlu dönüş yaptığı belirlendi. Galatasaray yönetimi futbolculardan resmi olarak indirim istedi. Koronavirüs sürecinde yüzde 30’luk bir teklife bazı oyuncuların hiç yanaşmadığı ifade edildi. Diğer futbolcuların olumlu veya olumsuz dönüş yapmaması ise kafaları karıştırdı. Bu durum, yönetim kademesinde rahatsızlık yarattı. Oyuncularla yapılacak ilk görüşmede ücretlerde indirim olacağını bekleyen idareciler, yaşanan gelişme ile hayal kırıklığına uğradı. 

KAPTANLAR KABUL ETTİ
Görüşmelerde hemen indirimi kabul eden iki futbolcu oldu: Selçuk İnan ile Fernando Muslera.. Selçuk İnan’ın sözleşmesinin sezon sonu biteceği ve iki aylık maaşını feda edeceği belirtildi. Uruguaylı kaleci Muslera’nın ise yine iki aylık maaşını istemediği, buna karşın iki senelik yeni bir kontrat isteğinde bulunduğu bildirildi. 

Radamel Falcao, Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli gibi yüksek ücret alan isimlerin ücrette indirim konusunda olumlu dönmemesi, “Soğuk mu bakıyorlar” endişesine yol açtı. Bu futbolcuların indirim yapmaması halinde büyük kriz yaşanmasından çekiniliyor. Galatasaray’da futbolcu maaşlarında öngörülen yüzde % 30’luk indirimlerin gerçekleşme ihtimalinin zor olduğu hatta hiç indirime yanaşmayan futbolcuların bulunduğuna dikkat çekiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0