Ryan Babel kendisine takım arıyor!

Galatasaray'da sezon başında bedelsiz olarak takıma katılan ancak gösterdiği performansla beklentilerin uzağında kalan Ryan Babel yeni sezonda takımdan ayrılmanın eşiğinde.. Euro 2020'de forma giymek için devre arasında Ajax'a kiralık giden Hollandalı oyuncu menajeriyle birlikte kendisine kulüp arıyor! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın ara transfer döneminde Henry Onyekuru'yu kiralamasının ardından Ajax'a kiraladığı Ryan Babel sezon sonunda takıma dönmek istemiyor. Ajax ile olan sözleşmesinin feshedilmesi beklenen Hollandalı oyuncunun planı her ne kadar sezon sonunda Euro 2020'de oynamak olsa da, koronavirüs salgını sonrasında dev turnuva gelecek yıla ertelenmişti. Bunun üzerine milli takımda forma giyme iddiasını sürdürmek isteyen Ryan Babel'in yeni sezon için menajeriyle birlikte kulüp aradığı ve Hollanda Ligi takımlarından PSV Eindhoven ve Feyenoord gibi takımlarla görüştüğü iddia edildi. Ryan Babel'in ayrılması için Galatasaray yönetiminin de kolaylık sağlayacağı ve bu sayede hem koronavirüs salgını sonrasında bozulan ekonomik dengeler hem de FFP kapsamında maaş bütçesinde de önemli bir hareket alanı açması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0