Mbaye Diagne haber bekliyor!

Galatasaray'da sezon başında Club Brugge'a kiralanmasına rağmen yaşadığı sorunlardan dolayı Mbaye Diagne gündemde kalmaya devam ediyor. Belçika ekibinde uzun süredir kadro dışı olan Senegalli oyuncu koronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilmesini de fırsat bilerek yeni sezon öncesinde yol haritasını belirlemeye çalışıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; sezonu Belçika ekibi Club Brugge’de kiralık geçiren ve bonservisi hâlâ Galatasaray’da bulunan Mbaye Diagne, geleceğiyle ilgili olarak kulüpten haber bekliyor. Brugge'da yaşadığı disiplin sorunları sonrasında uzun bir süredir takımdan ayrı kalan ve koronavirüs salgını öncesinde A takım antrenmanlarına alınmaya başlanan Senegallinin sezon sonuna kadar forma giymesi beklenmiyor. Devre arasında takımdan ayrılmak isteyen ancak Galatasaray'ın kabul etmemesi sonrasında Belçika'da hayatını sürdüren Mbaye Diagne koronavirüs salgınını da fırsat bilerek gelecek planlarını yapmaya çalışıyor. Galatasaray'a dönmek istediğini her fırsatta dile getiren Diagne, teknik direktör Fatih Terim'in geri dönüşe onay vermemesi halinde menajeriyle birlikte kendisine kulüp aramaya başlayacak. 

Mbaye Diagne sezon başında 3.35 milyon Euro kiralama bedelinin yanı sıra 13 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla Club Brugge'a kiralanmıştı. 28 yaşındaki oyuncu bu sezon Belçika ekibinde 9 resmi maçta forma giydi ve 4 gol kaydederken, 6 Kasım 2019 tarihinde oynanılan PSG maçından sonra kadro dışı bırakılmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0