Şener'in yerine Nazım Sangare!

Koronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilirken Galatasaray'da teknik heyet yeni sezonun planlamasını yapmaya devam ediyor. Sezon başında kadroya dahil edilen Şener Özbayraklı'yla yolların ayrılması beklenirken, kadronun yerli rotasyonun arttırılması adına Nazım Sangare'nin ismi gündeme geldi. Yetenekli oyuncunun transferi için Antalyaspor ile masaya oturulacak.

Skorer gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda savunmanın sağ tarafını değiştirme kararı aldı. Sözleşmesi sona erecek olan Mariano ile yolları ayırmaya hazırlanan Terim, rotasyonda şans bulmakta zorlanan Şener'in de ayrılığına onay verdi. Daha fazla forma giymek isteyen tecrübeli oyuncunun gitmesine izin verilirken, Antalyaspor’un milli futbolcusu Nazım Sangare’nin transferine odaklanıldı. Böylece hem yerli hem de genç bir futbolcuyu renklerine bağlayacak olan Galatasaray, bir taşta iki kuş vuracak. 

YERLİ KALİTESİ ARTTIRILACAK
Yeni sezon için Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan ile prensip anlaşmasına varan Galatasaray, savunmanın sağ tarafına yapılacak Nazım Sangare transferiyle birlikte rotasyonu iyice güçlendirmiş olacak. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği Nazım Sangare sezon ortasında Antalyaspor ile 2022’ye kadar sözleşme imzalamıştı. 26 yaşındaki oyuncu için Galatasaray yönetiminin 7-8 milyon TL civarında bonservis teklif etmesi beklenirken, Avrupa Şampiyonası'nda forma giymek isteyen Nazım Sangare'nin de gitmek için Akdeniz ekibinden izin isteyeceği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0